Wat kunt u verwachten

Chloe11Design richt zich bewust op het zodanig ontwerpen van een binnenruimte, dat deze ruimte op een prettige en bijzondere manier wordt ervaren. Het inrichten van uw woning of bedrijfsruimte is immers meer dan alleen het plaatsen van meubilair. Een binnenhuisarchitect kijkt niet alleen naar de losse elementen, maar ook naar de optimale indeling, de architectuur en de juiste toepassing van materialen, verlichting en kleur. Dit zorgt voor de sfeer, beleving en functionaliteit van het geheel. Een passend ruimtelijk ontwerp ontstaat door een doordacht plan waar een idee achter schuilt.

Interieurontwerp in elke stijl

Kenmerkend voor Chloe11Design is contrast in materialen, vormen en kleuren, gecombineerd met een strakke vormgeving en met een voorliefde voor duurzame en natuurlijke materialen. Voor zowel commerciële als residentiële projecten is een verscheidenheid van stijlen mogelijk, afgestemd op uw individuele behoeften, wensen en smaken. Uw individuele (woon)wensen en eisen vertalen wij naar een tijdloos en tegelijkertijd hedendaags interieurontwerp dat volledig in balans is met persoonlijkheid, creativiteit en de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied.

Meer weten? Bekijk mijn portfolio.

Meubilair op maat

Chloe11Design staat voor vakkundig maatwerk. Een gespecialiseerd onderdeel van ons werk is dan ook het ontwerpen en produceren van interieurelementen en op maat gemaakt meubilair. Eenvoud en functionaliteit staan hierbij centraal; design mag geen concessies doen aan gebruiksgemak en comfort. Van een complete keuken- of badkameropstelling tot een perfect doordachte kast tegen een schuine dakwand of een unieke werkvergadertafel of balie, voor elke functie en beschikbare ruimte biedt Chloe11design een passende oplossing die precies is afgestemd op uw interieur.

Interieuradvies, ontwerp en oplevering

Chloe11Design is breed inzetbaar, van ontwerp tot oplevering. Of het nu gaat om een compleet project, een bijzondere badkamer of een praktische inloopkast, van elke ruimte en elke (woon)wens maken wij een origineel, uniek ontwerp dat bij uw levensstijl, gezinssituatie of bouwplan van uw woning of bedrijfsruimte past.

Chloe11Design denkt graag met u mee. Laat u aangenaam verrassen!