Chloe11Design
Previous

Loft woning Scheveningen

Ruimte, licht, sfeer en een natural look and feel, dat waren de kern woorden voor de verbouwing van deze Scheveningse loft. De contrasten in vorm-, kleur,- en materiaal gebruik, zoals massief hout, gegalvaniseerd staal en organisch gevormde meubels geven de loft een warme uitstraling met een industriële touch. Ook de massief grenen white wash vloer en de authentieke houten dakconstructie dragen bij aan deze warme uitstraling.

De lage salontafel is bekleed met lood en voor de kap bekleding is gebruik gemaakt van Tonkin rietmatten. Dit materiaal is niet alleen decoratief, maar heeft ook een isolerende werking. De badkamer moest een bijzonder en robuust karakter krijgen. Dit hebben wij gerealiseerd door gebruik te maken van maansteen voor de open doucheruimte en de whirlpool. Uiteraard moest er ook voldoende ruimte zijn voor het opbergen van kleding en schoenen. Door harmonicadeuren te plaatsen voor een lastig te benutte ruimte en deze van voldoende legplanken en verdraaibare kledingrekken te voorzien, is een ruimte gecreëerd die als inloopkast kan dienen. Dat je het schuine dak efficiënt kunt benutten wordt in dit project meer dan bewezen. De parterre die jaren voldeed aan de wensen, wordt momenteel aangepast aan een nieuw ontwerp. De nieuwe foto's volgen.

Client: Mevr. C.A.A.van Loenen.