Chloe11Design
Previous

Appartement Mariahoeve

Voor de eigenaar van dit 4-kamer appartement was de keuken het belangrijkste aspect van de verbouwing. Daarnaast was de wens de doorgang tussen slaap-, en woongedeelte op te heffen. De liefhebberijen van de opdrachtgever zoals muziek maken, schilderen en lezen dienden in het ontwerp meegenomen te worden zo ook de allergie voor stof.

Chloe11Design is bij dit project vanaf het eerste begin betrokken geweest. Van ontwerpschetsen tot de volledige renovatie hebben wij onder handen genomen. Ons advies was om licht en ruimte juist een belangrijke rol te laten spelen en de doorgang tussen slaap-, en woongedeelte te handhaven. Verschuifbare wand panelen waren hierbij de uitkomst. Door de ingang van de keuken te verplaatsen van de hal naar de woonkamer werd de lichtinval van de grote ramen tevens benut voor de keuken. Met het verwijderen van een aantal deuren is de woning rustiger, lichter en opener geworden. Hierdoor is in de keuken tevens extra ruimte ontstaan voor het plaatsen van drie hoge kasten met luxe inbouwapparatuur. In de badkamer heeft het bad plaats gemaakt voor een ruime inloop douche met design badmeubel. Zelfs de overige kamers zijn ingedeeld als een plezierige en functionele werk-, en hobby ruimte.         Resultaat 'je thuis voelen'!

Client: De heer R. Reimerink