Chloe11Design
Previous

Appartement Borne

Dit project bestond uit het samenvoegen van twee appartementen. Voor de bewoners was het belangrijk dat de woning een ruime entree en een grote woonkamer met aangrenzend terras zou krijgen. Met een opening in de woning scheidende wand en met het gegeven dat alle binnen muren gesloopt konden worden, werd ons gevraagd een nieuwe bouwkundige indeling met interieurplan te ontwerpen.

Wij maakten een ontwerp waarbij er twee openingen in de woning scheidende wand ontstonden. Met het vervallen van de tweede badkamer, keuken en berging is een totaal nieuwe indeling ontstaan. De entree is zodanig ingedeeld dat de keuken en andere kamers door de ruime, glazen schuifdeuren makkelijker toegankelijk zijn. Het eetgedeelte is tussen de woonkamer en keuken geplaatst voor een prima bereik tussen beiden ruimtes, net als de badkamer die bereikbaar is vanuit alle slaapkamers. Hierdoor heeft het appartement een zeer efficiënte looproute gekregen. Vervolgens is het verlichtingsplan en de inrichting ingetekend. Het resultaat is een zeer riant appartement die van alle gemakken is voorzien.  

Client: Mevr. B. L. van der Laan