Chloe11Design
Previous

Villa Voorburg

Deze karakteristieke, vrijstaande villa met originele details in Voorburg is volledig gerenoveerd. Tijdens het renovatie proces zijn wij ingeschakeld om te adviseren over de indeling en het kleurgebruik. Vaak is het lastig om een goede voorstelling te maken van hoe een ruimte of een hele woning er uiteindelijk uit kan zien. Door middel van verschillende schetsen die wij hebben gemaakt van o.a. de keuken, badkamer en woon-eetkamer, was het voor de bewoners makkelijker te visualiseren en een keuze te maken.

Ook hebben wij een ontwerp geschetst voor de herindeling van de zolderruimte met schuin dak, zodat deze ruimte zo optimaal mogelijk benut kon worden. Dit resulteerde in een speelse ruimte met twee kinderkamers, een speelruimte en een badkamer. Verder hebben wij voor de gehele woning een elektra plan ontworpen.

Client: Fam. B. Beusmans